Toernooi Millingen aan de Rijn

Is volleybal jouw favoriete sport? En wil je ook na de competitie nog eens lekker buiten volleyballen met jouw team, vrienden of vriendinnen? Kom dan in het weekend van 2 & 3  juni 2018 naar het buitentoernooi van Switch ’87, want voor een echt volleybalfestijn moet je bij Switch zijn.

Dit festijn vindt plaats op het sportpark “De Hove” in Millingen a/d Rijn (oostelijk van Nijmegen in natuurgebied de “Gelderse Poort”). We organiseren al 43 jaar een groot seniorentoernooi, en sinds een paar jaar ook een jeugdtoernooi.

Je kunt inschrijven als B-jeugd (14 & 15 jaar) of als C-jeugd (12 & 13 jaar). De A-jeugd kan meedoen met het seniorentoernooi. Als je wilt inschrijven let er dan wel op dat je team een volwassen begeleider meeneemt (je trainer, coach of ouder) en jullie moeten zelf voor een teller en een fluiter zorgen.

Op zaterdag is er ook een toernooi voor de CMV-jeugd Niveau 4, 5 of 6.

Teamontvangst en toernooiaanvang
Het jeugdtoernooi vindt plaats op zaterdag 2 juni en begint om 10.00 uur, maar je moet je wel al om 9.30 uur aanmelden (je kunt natuurlijk ook al vrijdagavond komen). Het toernooi is rond 17.00 uur afgelopen.

Inschrijving
De inschrijfkosten zijn € 25 per team en als je mee wilt doen moet je uiterlijk vóór 5 mei 2017 inschrijven. Inschrijven doe je hier.

ROHDA betaalt het inschrijfgeld voor de deelnemende jeugdteams.
De teams van ROHDA, die mee willen doen, worden via hun trainer(s) aangemeld  door Gerard van Hall.

Een echte beker
De winnende teams krijgen een beker en alle deelnemende spelers en speelsters een herinnering aan het toernooi.

[gview file=”https://www.lobithonthebeach.nl/wp-content/uploads/2018/01/Millingen-2018.pdf” width=100% height=1165px]